today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

Ν.Ξυδάκης: Προσωπική υπόθεση το δάνειο Πολάκη

Προσεκτικές αποστάσεις από το καταναλωτικό δάνειο, ύψους 100.000 ευρώ, του Παύλου Πολάκη, και σαφέστερες αποστάσεις από την αγωγή στον Βασίλη Μπεσκένη κράτησε τη Δευτέρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης.

«Είναι μια προσωπική του υπόθεση…  Αφορά τον ίδιο. Το κουβαλάει πάνω του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ξυδάκης, μιλώντας στο ρ/σ Πρώτο Θέμα.

«Είναι σύννομο το δάνειο» σημείωσε πάντως ο βουλευτής. Σχολιάζοντας ότι για το δάνειο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έβαλε και δεύτερη υποθήκη στο σπίτι του στα Σφακιά, ανέφερε ότι «φαίνεται ότι το δέχεται η τράπεζα».

Ερωτηθείς για την υπόθεση του Βασίλη Μπεσκένη ο Νίκος Ξυδάκης διαφοροποιήθηκε από την αντίδραση του κ. Πολάκη. «Εγώ δεν θα έκανα ποτέ αγωγή εκτός αν αφορούσε την οικογένειά μου. Οι πολιτικές διαφορές λύνονται πάντα με πολιτικά μέσα και όχι στα δικαστήρια. Στον πολιτικό στίβο που είναι πολύ προσωπικά χτυπήματα απαντάς πολιτικά» σημείωσε.

Για το εάν η στάση του κ. Πολάκη ζημιώνει τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Ξυδάκης τόνισε ότι «είναι προσωπικές στάσεις, ο κόσμος ξέρει και ξεχωρίζει κανέναν ξεχωριστά. Μένουν εντυπώσεις, μεγεθύνονται, επειδή είναι sui generis ενοχλεί ο Πολάκης. Όταν είσαι ξεχωριστός δεν συμφωνούν όλοι μαζί σου στην πολιτική κρίνεσαι από τη στάση σου».
 

Sourceskai

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ