today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Π.Τατσόπουλος: Η δεδηλωμένη έχει χαθεί-Κάποιοι βουλευτές έχουν κάνει τη Βουλή «Δελφινάριο»

«Κάποιοι βουλευτές έχουν κάνει το Κοινοβούλιο δελφινάριο», σχολίασε ο Πέτρος Τατσόπουλος μιλώντας στο Σκάι για τη συμπεριφορά των βουλευτών των ΑΝΕΛ και τις μεθοδεύσεις που ακολουθούν για να αποτρέψουν την πτώση της κυβέρνησης παρότι έχει χαθεί η δεδηλωμένη.

Είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τατσόπουλος για τη συμπεριφορά του βουλευτή των ΑΝΕΛ Αριστείδη Φωκά: «Βγαίνει ο Φωκάς και λέει δεν ψήφισα γιατί είχα πάει στην τουαλέτα και μετά ο αρχηγός του και τον δίνει, παραδέχεται χαριεντιζόμενος ότι ήταν στημένο. Υπό τη σκιά μιας δεδηλωμένης που δεν υπάρχει πλέον, βγαίνει και κάνει τσαμπουκαλέματα ο Καμμένος. Ο ψηφοφόρος σκέφτεται: “Τι μου προσφέρει το Κοινοβούλιο; Δελφινάριο; Το Δελφινάριο στοιχίζει φθηνότερα, ο Σεφερλής φτύνει αίμα για να βγάλει όσα παίρνει ο Φωκάς. Όλα αυτά ρίχνουν νερό στο μύλο της Χρυσής Αυγής».

Ο γνωστός συγγραφέας, που κατεβαίνει υποψήφιος με τη Ν.Δ. στο Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθήνας, είπε επίσης ότι «Ο Τσίπρας ήταν και είναι τακτικιστής, πάει μέρα με τη μέρα και έχει στόχο να παραμείνει στην εξουσία όσο μπορεί. Και τάζει παροχές που ξέρει ότι δεν θα δώσει γιατί δεν θα είναι στην κυβέρνηση. Ας βάλουμε, λέει, στην καμπούρα του Μητσοτάκη και δένα παροχές που θα υποσχεθούμε και δεν θα δώσουμε ποτέ. Καμμία χώρα δεν μπορεί να πάει με παροχολογία για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, έως τον Οκτώβριο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ