today-is-a-good-day
14.5 C
Athens

Κώστας Κόκλας – Ο νέος Γραμματέας Ποιότητας Ζωής της Ν.Δ. στο ThePresident

Η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής της Νέας Δημοκρατίας, λειτουργεί προκειμένου η Παράταξη να έρθει σε επαφή με Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς και Εθελοντικές Οργανώσεις, οι οποίες εκφράζουν ευρύτερες κοινωνικές ομάδες με συγκεκριμένα θεματικά αντικείμενα. Έργο της είναι να καταγράψει τα ζητήματα που αφορούν στους φορείς αυτούς και να αναλάβει με δράσεις και της (εκδηλώσεις και δημόσια διαβούλευση) να ενημερώσει το ευρύ κοινό,  να συνδράμει με προτάσεις την Κοινοβουλευτική Ομάδα στην κατάρτιση και λήψη  νομοθετικών πρωτοβουλιών και, εν τέλει, την κυβέρνηση στην κατεύθυνση της επίλυσής τους.

Εκτός των ανωτέρω, η Γραμματεία έχει την ευθύνη της καθημερινής επικοινωνίας με τους πολίτες και τους φορείς που τους εκπροσωπούν στα ζητήματα αρμοδιότητας της, την υποδοχή επισημάνσεων και παραπόνων και την ανταπόκριση σε παρατηρήσεις που αφορούν τις πολιτικές και τη δραστηριότητα της Νέας Δημοκρατίας, μεταφέροντας στους αρμόδιους Τομεάρχες-Βουλευτές τα αιτήματα αυτών. Είναι δηλαδή άλλος ένας δίαυλος επικοινωνίας και ακόμη ένας ουσιαστικός κρίκος στην αλυσίδα που συνδέει έμπρακτα τους πολίτες με τα όργανα του κόμματος και, πολύ σύντομα και της κυβέρνησης.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει καθήκοντα Αναπληρωτή Γραμματέα της γραμματείας Ποιότητας Ζωής της Νέας Δημοκρατίας .

Η τιμή αυτή έρχεται να επιβραβεύσει την προσπάθεια που κάνουμε τα τελευταία χρόνια για την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η Ζάκυνθος .

Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου η Νέα Δημοκρατία να πετύχει μια μεγάλη νίκη στις ερχόμενες εκλογές , νίκη που θα είναι προς όφελος των πολιτών ώστε να γίνουν, επιτέλους, οι μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος.

Κώστας Κόκλας

Αναπληρωτής γραμματέας Ποιότητας Ζωής Νέας Δημοκρατίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ