today-is-a-good-day
19.1 C
Athens

Σπάει τα ρεκόρ στο Amazon το «Becoming» της Μισέλ Ομπάμα

Το “Becoming – Η δική μου Ιστορία” της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, δεν αποτελεί μόνο ένα από τα καλύτερα βιβλία του 2018 αλλά της τελευταίας δεκαετίας. Το βιβλίο έχει γίνει «μπεστ σέλερ» από τις πρώτες, κιόλας, ημέρες της κυκλοφορίας και από τότε παραμένει στην κορυφή της λίστας της Amazon για σχεδόν εννέα εβδομάδες.

Η αυτοβιογραφία της Μισέλ Ομπάμα συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων καθώς και των πιο δημοφιλών βιβλίων της Amazon δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του στις 13 Νοεμβρίου 2018. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Amazon το “Becoming – Η δική μου Ιστορία” κατέχει το ρεκόρ της πρωτιάς από τότε που  κυκλοφόρησαν οι “Πενήντα αποχρώσεις του γκρι”, το 2012.

Το “Becoming – Η δική μου Ιστορία” της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ κατέχει και ένα ακόμα ρεκόρ καθώς πoτέ στην ιστορία δεν έχει υπάρξει ένα βιβλίο πολιτικού ή δημόσιου προσώπου που να έχει παραμείνει στην κορυφή των πωλήσεων όσο αυτό της Μισέλ Ομπάμα, αναφέρει το CNN Business.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Amazon το “Becoming – Η δική μου Ιστορία” της Μισέλ Ομπάμα ήταν στην κορυφή των πωλήσεων για 47 συνεχόμενες ημέρες σε όλες τις πλατφόρμες. Πρόκειται για τη μακροβιότερη πρωτιά από τότε που κυκλοφορήσαν οι “Πενήντα αποχρώσεις του γκρι”.

Από το 1995, όταν η Amazon άρχισε να παρακολουθεί τις πωλήσεις μόνο επτά άλλα βιβλία παρέμειναν για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στην κορυφή.

Τον Νοέμβριο ο εκδοτικός οίκος Penguin Random House ανακοίνωσε πως το “Becoming – Η δική μου Ιστορία” είχε πουλήσει περισσότερα από 1,4 εκατομμύρια αντίτυπα και σημείωσε πως συνεχίζει να τυπώνει αντίγραφα καθώς η ζήτηση παραμένει αμείωτη!

Το “Becoming – Η δική μου Ιστορία” κατέκτησε επίσης την πρώτη θέση στις πωλήσεις βιβλίων των New York Times για οκτώ συνεχόμενες εβδομάδες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ