today-is-a-good-day
14.7 C
Athens

Η απάντηση του Πρόεδρου της Β4 ΝΟΔΕ σε Μαξίμου και Καμμένο

Και τί δεν σκαρφίζονται στον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον του κόσμου, από την κατάρρευση της κυβέρνησής τους και την επερχόμενη υπερψήφιση της συμφωνίας της ντροπής.

Το πρωί, Μέσα Ενημέρωσης που ελέγχονται από το Μαξίμου, “ανακάλυψαν” ένα προσωπικό μήνυμα του Προέδρου της Β4 ΝΟΔΕ της Ν.Δ. με το οποίο καλούσε τον κόσμο να διαμαρτυρηθεί  για τη συμφωνία των Πρεσπών. Λές και η Αριστερά δεν περιφέρει κείμενα με υπογραφές για την ταξική πάλη της Βενεζουέλας και τους κορμοράνους τους Βοτανικού…

Από κοντά και η εισαγγελία του Αρείου Πάγου που με ταχύτητα αστραπής έσπευσε Σαββατιάτικα να διατάξει προκαταρκτική εξέταση…

Σε απάντησή του πάντως ο κ. Σπύρος Αβραμάκος απαξίωσε πλήρως τα σχόλια του Μαξίμου και των ελεγχόμενων Μέσων του γράφοντας:

Μου προκαλεί πραγματική έκπληξη ότι ο πρωθυπουργός της χώρας μας και το επιτελείο του, ενώ καταρρέει η κυβέρνηση και ουδείς μπορεί να παρακολουθήσει πια τις κωλοτούμπες του εταίρου του, βρίσκουν το χρόνο να ασχοληθούν με ένα μήνυμα ενός Προέδρου από τις 66 ΝΟΔΕ της Ν.Δ.!
Τους ενημερώνω, ότι η πρακτική να αποστέλλονται mails και να γίνονται τηλέφωνα από ψηφοφόρους σε πολιτικούς, είναι σύνηθες σε όλο τον πολιτισμένο δημοκρατικό κόσμο.
Και περιττεύει ασφαλώς να αναφέρω, ότι η πίεση του τάχα επίμαχου μηνύματος είναι πολιτική.
Εμείς πιέζουμε να μην ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών με επώνυμα μηνύματα.!!
Άλλοι είναι αυτοί που πολιτεύτηκαν και πολιτεύονται με βία και μολότωφ!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ