today-is-a-good-day
17.6 C
Athens

Γ.Σαρίδης: Δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης πριν τη Συμφωνία των Πρεσπών

Τη θέση του σχετικά με το αν θα παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ξεκαθάρισε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα.

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων διευκρίνισε ότι «αν αύριο το πρωί, πριν τις Πρέσπες, η κυβέρνηση ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, δε θα την πάρει από μένα κι ας πάμε σε εκλογές, για να αποφασίσουν οι Έλληνες, όπως πρέπει να αποφασίσουν οι Έλληνες το τι θα γίνει με τη Συμφωνία»

«Η προτεραιότητά μου είναι η καταψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Δεύτερη προτεραιότητα να είμαι χρήσιμος στους Έλληνες πολίτες» συμπλήρωσε.

Σε διευκρινιστική ερώτηση σχετικά με το τι θα κάνει αν ζητηθεί ψήφος εμπιστοσύνης μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή και με δεδομένη τη θέση της Ένωσης Κεντρώων ότι δεν στηρίζει την κυβέρνηση, ο Γιάννης Σαρίδης απάντησε ότι «εγώ δεν πιστεύω σε κομματικές γραμμές. Δεύτερον πάντα ψήφιζα κατά συνείδηση και τρίτον κριτήριό μου είναι ό,τι καλύτερο για τους Έλληνες».

«Άλλο το ένα κεφάλαιο του εθνικού θέματος και άλλο της οικονομίας. Αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να υπάρχει πολιτική σταθερότητα;» συμπλήρωσε ο κ. Σαρίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ