today-is-a-good-day
24.7 C
Athens

Θεσσαλονίκη: Νωρίτερα απόψε τα τελευταία δρομολόγια του ΟΑΣΘ

Νωρίτερα θα πραγματοποιηθούν απόψε, παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα τελευταία δρομολόγια του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ).

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού, τα τελευταία δρομολόγια (αναχώρηση από αφετηρία και τέρμα) προς κάθε κατεύθυνση θα πραγματοποιηθούν στις 10 το βράδυ με εξαίρεση τα δρομολόγια της γραμμής 01N «ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο», τα οποία θα εκτελούνται κανονικά από τις 22:00 της 31ης Δεκεμβρίου 2018 έως τις 05:00 της 1ης Ιανουαρίου 2019.

Στο μεταξύ, στις 16:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν σήμερα τα τελευταία δρομολόγια του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ( Θεσσαλονίκη – Αθήνα- Θεσσαλονίκη), όπως ανέφερε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Γιώργος Τερζόπουλος. “ Λεωφορεία από Θεσσαλονίκη και από την Αθήνα θα πραγματοποιήσουν το τελευταίο τους δρομολόγιο, μόνο για σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, στις 16:00 μ.μ. ”. Σύμφωνα με τον κ. Τερζόπουλο αύριο 1η μέρα του νέου έτους ισχύει το πρόγραμμα των τακτικών δρομολογίων με το ενδεχόμενο να προστεθούν έκτακτα αν υπάρξει ανάγκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ