today-is-a-good-day
19.1 C
Athens

Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης

Την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής επισκέφθηκε σήμερα το πρωί η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, συνοδευόμενη και από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, προκειμένου να δώσουν συγχαρητήρια στους αξιωματικούς για τη μεγάλη επιτυχία με την εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης, τρία μέλη της οποίας συνελήφθησαν στην Ελλάδα και άλλοι οκτώ στο Εκουαδόρ.

Η κ. Γεροβασίλη μαζί με τον αρχηγό, αντιστράτηγο της ΕΛΑΣ Αριστείδη Ανδρικόπουλο, τον γενικό επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος αντιστράτηγο Χρήστο Δραγατάκη, παρέμειναν στη Δίωξη Ναρκωτικών περίπου μισή ώρα, όπου συνομίλησαν με τον Αττικάρχη υποστράτηγο Ανδρέα Βασιλόπουλο, τον διευθυντή της ασφάλειας Αττικής Ταξίαρχο Γεώργιο Κανέλλο και τον διευθυντή της Υπηρεσίας Κωνσταντίνο Παναγιωτόπουλο, ενώ στη συνέχεια είδαν και συνεχάρησαν τους αξιωματικούς που ασχολήθηκαν με την υπόθεση.

Λίγο αργότερα σε συνέντευξή της στον ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό REAL η κ. Γεροβασίλη εξήρε τις ενέργειες της αστυνομίας στη δίωξη του εγκλήματος και τόνισε ότι οι δράσεις στον τομέα της μεγάλης εγκληματικότητας της ΕΛΑΣ είναι εντυπωσιακές, ενώ η συγκεκριμένη υπόθεση είναι μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στη διακίνηση κοκαΐνης διεθνούς εμβέλειας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ