today-is-a-good-day
16.8 C
Athens

Μήνυση στον Τσουκαλά για “ρατσιστικό έγκλημα” – Αποκάλεσε “πίθηκο” τον Αντετοκούμπο

Μηνυτήρια αναφορά για ρατσιστική συμπεριφορά στον Τσουκαλά!
Ο οπαδός του Ολυμπιακού αποκάλεσε «πίθηκο» τον Θανάση Αντετοκούνμπο στον τηλεοπτικό «αέρα» και εις βάρος του κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά.

Συγκεκριμένα, την μηνυτήρια αναφορά για το ρατσιστικό παραλήρημα του Τσουκαλά έκανε ο Παναγιώτης Δημητράς από το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι στο πλαίσιο του προγράμματος του Παρατηρητηρίου Ρατσιστικών Εγκλημάτων.

«Σας υποβάλλουμε άλλη μια μηνυτήρια αναφορά, στα πλαίσια του προγράμματος του Παρατηρητηρίου Ρατσιστικών Εγκλημάτων, με αντικείμενο το εμφανώς ρατσιστικό παραλήρημα του αθλητικού «δημοσιογράφου» Τάκη Τσουκαλά εις βάρος του Θανάση Αντετοκούνμπο», αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς που εστάλη στη ΓΑΔΑ και προσθέτει:«…Όχι μόνο τον χαρακτήρισε «πίθηκο» χωρίς να ξέρει καν το όνομά του, τον είπε και καραγκιόζη που ξεφτιλίζει τον αδερφό του!».

«(…) Τα είπα για τη διοίκηση και τον προπονητή. Τα άλλα όλα, θα έρθετε και στον Πειραιά, θα χάσετε, θα τα δούμε μη χαίρεστε, ένα μπ@@@@@λο είσαστε. Με έναν πίθηκο, εκείνος ο Αντεμπακούμπο πίθηκος είναι! Ό,τι σας λέω. Τι είναι αυτά που έκανε ο καραγκιόζης ρε; Δεν ντρέπεται λιγάκι; Ξεφτιλίζει και τον αδερφό του;».»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παναγιώτης Δημητράς μηνύει πολίτες για δηλώσεις ή αναρτήσεις του. Το έχει κάνει πολλάκις στο παρελθόν, επικαλούμενος την ιδιότητά του αυτής του εκπροσώπου του παρατηρητηρίου του Ελσίνκι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ