today-is-a-good-day
21.4 C
Athens

O Drake κατέρριψε ρεκόρ που διατηρούσαν οι Beatles από το 1964

Ο Drake κατέρριψε ένα ρεκόρ που διατηρούσαν οι Beatles εδώ και 54 χρόνια, χάρη στη συμμετοχή του ως guest στο νέο τραγούδι του Bad Bunny «MIA».

Ο Καναδός ράπερ, έχει τώρα 12 τραγούδια που έχουν φθάσει στην κορυφή, στο top 10 του chart Billboard Hot 100 των ΗΠΑ το 2018, τα περισσότερα που είχε ποτέ ένας καλλιτέχνης μέσα σε ένα χρόνο.

Το ρεκόρ είχαν μέχρι τώρα οι Beatles από το 1964, όταν τα τραγούδια “I Feel Fine” και “She’s A Woman” μπήκαν στα charts στις 26 Δεκεμβρίου. Το συγκρότημα είχε συνολικά 11 τραγούδια στο Billboard Hot 100, σύμφωνα με το NME.

Εκείνη τη χρονιά το θρυλικό βρετανικό συγκρότημα είχε κυκλοφορήσει κλασσικά κομμάτια, όπως τα “Can’t Buy Me Love” και “A Hard Days Night” όμως πλέον το ρεκόρ που διατηρούσαν για πάνω από μισό αιώνα κατέχει ο Drake.

Ο Καναδός ράπερ, δισκογραφικός παραγωγός, ηθοποιός και επιχειρηματίας “σκαρφάλωσε” τρεις φορές φέτος στα charts με τα “God’s Plan”, “Nice For What” και “In My Feelings” και επίσης συμμετείχε στα “Yes Indeed” του Lil Baby,”Look Alive” του BlocBoy JB και “Walk It Talk It” των Migos.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ