today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

Θ.Καράογλου: Αλαζονική συμπεριφορά από την Διοικήτρια του ΟΑΕΔ

Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της ΝΔ κ. Θεόδωρος Καράογλου, με αφορμή τη σημερινή πρωτοφανή απόφαση της διοίκησης του ΟΑΕΔ να κλείσει νωρίτερα από το προβλεπόμενο ωράριο τις υπηρεσίες του Οργανισμού στη Θεσσαλονίκη για να μιλήσει στους εργαζόμενους η Διοικήτρια του κ. Μαρία Καραμεσίνη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με μια πρωτοφανή απόφαση η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ ζήτησε σήμερα από τους εργαζόμενους του Οργανισμού στη Θεσσαλονίκη να κατεβάσουν τα στυλό, να κλείσουν τους υπολογιστές και να πάψουν να εξυπηρετούν πολίτες εν ώρα εργασίας, προκειμένου να συγκεντρωθούν σε χώρο του δημαρχείου Θεσσαλονίκης ώστε να τους μιλήσει με αφορμή την παρουσία της στην πόλη για την 83η ΔΕΘ.

Πρόκειται για μια λουδοβίκεια συμπεριφορά η οποία μαρτυρά τη λανθασμένη νοοτροπία των κυβερνώντων αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας του Κράτους.

Η κ. Καραμεσίνη όχι μόνο αδιαφόρησε για την ταλαιπωρία που θα υποστούν χιλιάδες άνεργοι συμπολίτες μας οι οποίοι βρέθηκαν στα γραφεία του ΟΑΕΔ για να διευθετήσουν προσωπικές τους υποθέσεις, αλλά συμπεριφέρθηκε σαν ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού να της ανήκει.

Αντί να προτρέψει τους υπαλλήλους, οι οποίοι επιτελούν το καθήκον τους κάτω από αντίξοες συνθήκες, να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, τους ζήτησε να κλείσουν τις υπηρεσίες πολύ νωρίτερα από τη λήξη του ωραρίου μόνο και μόνο… για να την ακούσουν.

Αντί να εργαστεί για την εκπόνηση προγραμμάτων που θα μειώνουν πραγματικά και όχι στατιστικά την ανεργία και θα δημιουργούν προοπτικές απασχόλησης, προκαλεί με χαλαρές βόλτες στη Θεσσαλονίκη ενόψει των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας οφείλει να αποδοκιμάσει αμέσως αυτού τους είδους τις αλαζονικές συμπεριφορές».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ