Η γενιά της Αριστείας μαζί με το  ΖΑΓΟΡΙ

816

Με μια εξαιρετική καμπάνια κοινωνικής ευαισθητοποίησης,  επιλέγει το φυσικό μεταλλικό Νερό «Ζαγόρι» να εκπλήξει και πάλι.

Αντί για την κλασική εμπορική προσέγγιση που θα περίμενε κανείς, το ΖΑΓΟΡΙ απευθύνεται στους Έλληνες καταναλωτές και κατ΄ επέκταση σε όλους στους Έλληνες πολίτες, επιχειρώντας να τους εμπνεύσει με αξίες και αρχές που οι περισσότεροι παραμέρισαν μέσα στην κρίση.

Αριστεία, αξιοκρατία επιχειρηματικότητα, ήθος, προσπάθεια, στόχος, καινοτομία, όραμα, ελπίδα, είναι μερικές μόνον από τις έννοιες που προωθεί η νέα  καμπάνια του φυσικού μεταλλικού νερού «Ζαγόρι» , όπου στο επίκεντρό της έχει τα νέα παιδιά που -παρά τις δυσκολίες-  μοχθούν για ένα καλύτερο αύριο.

Δείτε τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην καμπάνια:


Το μήνυμα της εκστρατείας είναι απλό, αλλά ταυτόχρονα πολυσήμαντο: «το αύριο είναι σαν το νερό, δεν έχει σχήμα, εσύ του το δίνεις» και καταφέρνει να ταυτίσει τη ζωή των παιδιών που μας εμπνέουν, με  το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής, που δεν είναι άλλο από το νερό.

Στην καμπάνια συμμετέχουν πρόσωπα – σύμβολα της νέας γενιάς που ενώνουν τις φωνές τους προκειμένου να ακτινοβολήσουν την αριστεία και να κινητροδοτήσουν όλους εκείνους που έχουν όνειρα και αναζητούν το δρόμο και την έμπνευση για να τα προσεγγίσουν:

 

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας 18 ετών, Επικεφαλής Εθνικής Ομάδας Tennis Νέων Ανδρών,

ο Χάρης Ιωάννου 22 ετών, Μηχανικός Υπολογιστών, Εφευρέτης και νεότερος Έλληνας βραβευμένος επιστήμονας,

 

ο Στέλιος Κερασίδης 5,5 ετών, με 3 παγκόσμια και 2 πανελλήνια βραβεία σε πιανιστικούς διαγωνισμούς και η Γλυκερία Σκάρκου 12 ετών, που κατόρθωσε να κερδίσει την 3η θέση στον ημιμαραθώνιο 5 χλμ. Αθήνας.

Είναι τα πρόσωπα που προσφέρουν τις Ιστορίες τους ως κίνητρο απέναντι στη γενιά τους, ενώνοντας τις φωνές τους για τον κοινό στόχο. «Μπορούμε να κάνουμε την πατρίδα μας καλύτερη, μπορούμε να πετύχουμε πολλά, μπορούμε να πιάσουμε τα όνειρά μας, μπορούμε να σχηματίσουμε το «αύριο» που μας αφορά».

Τα παιδιά που συμμετέχουν στην καμπάνια, ανταποκρίθηκαν με ικανοποίηση στην πρόσκληση του φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ, που με σεβασμό αναγνώρισε τις προσπάθειές τους για μια καλύτερη Ελλάδα που θα χωρά και τα δικά τους όνειρα!

 

Λίγα λόγια για το φυσικό μεταλλικό Νερό Ζαγόρι

Το φυσικό μεταλλικό Νερό Ζαγόρι με ισχυρό όραμα και αξίες έχει καταφέρει εδώ και 30 χρόνια να δημιουργήσει σχέση αγάπης με τους καταναλωτές, κερδίζοντας την προτίμησή τους.

Το ΖΑΓΟΡΙ έχει κατακτήσει την πρώτη θέση  στην αγορά εμφιαλωμένου φυσικού μεταλλικού νερού, με την εταιρία ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. να επιχειρεί με επιτυχία, βασιζόμενη στην εξωστρέφεια, την καινοτομία και την υπευθυνότητα.

Μέχρι σήμερα η εταιρία έχει επενδύσει με συνέπεια στην απόδοση προς την κοινωνία της αξίας που παράγει, απευθυνόμενη με σεβασμό στους εργαζόμενους της, τους καταναλωτές, αλλά και τους επιχειρηματικούς της εταίρους.

Γι αυτό και η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε., ακόμα και στις δύσκολες συγκυρίες, έχει κατορθώσει να δημιουργεί νέα μοντέλα ανάπτυξης και προοπτικής, υποστηρίζοντας με την επιχειρηματική της δυναμική, την ανόρθωση της Εθνικής οικονομίας.

Από τα σημαντικότερα επιτεύγματα της ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι η ταύτισή της με την κοινωνική υπευθυνότητα:

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η εταιρία επέλεξε να εντάξει στη στρατηγική της μια νέα φιλοσοφία, αυτή της αλληλεγγύης απέναντι σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Επρόκειτο για συνειδητή εταιρική απόφαση, η οποία κατά τα προσεχή χρόνια εξελίχθηκε, και με όχημα το ΖΑΓΟΡΙ έγινε ουσιαστικό έργο και προσφορά! Με συνοδοιπόρους επίσημους φορείς και αναγνωρισμένες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, το «ΖΑΓΟΡΙ» κατόρθωσε να γίνει συνώνυμο της προσφοράς  στα παιδιά, τους γονείς, την οικογένεια, τον άνθρωπο, την κοινωνία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Όλες οι καμπάνιες της Εταιρίας έχουν βραβευθεί όπως  και ξεχωριστά, το κοινωνικό Έργο κάθε μίας.

Χαρακτηριστική είναι η καμπάνια από κοινού με την Action Aid για την παροχή πόσιμου νερού σε 40.000 ανθρώπους που δεν είχαν πρόσβαση μέχρι τότε σε πόσιμο νερό, αλλά και η παρούσα  επικοινωνία, που ήδη έχει κατορθώσει να αφήσει το έντονο αποτύπωμά της  στο μυαλό και την καρδιά του κοινού, που δεν είναι άλλο από το  αποτύπωμα της Ελπίδας και της αισιοδοξίας για μιαν Ελλάδα όπου θα μπορεί να αγκαλιάζει, όπως το ΖΑΓΟΡΙ, τα όνειρά μας.