today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Πρωινό που έχει το όνομα κινηματογραφικού αστέρα

Στο καφέ Kitchenette στη συνοικία Σέντλινγκ του Μονάχου, τα πιάτα που προσφέρονται για πρωινό φέρουν τα ονόματα σπουδαίων κινηματογραφικών αστέρων.

Το καφέ βρίσκεται σε μία ήσυχη γωνιά. Το εξωτερικό του καταστήματος δεν φανερώνει με τίποτα ότι μεγάλοι πρωταγωνιστές του κινηματογράφου είναι συγκεντρωμένοι στο εσωτερικό και πιο συγκεκριμένα στους τοίχους, τους οποίους κοσμούν πορτρέτα τους, αλλά και στο μενού.

Το πιάτο «Όντρεϊ Χέπμπορν» δεν θυμίζει σε τίποτα το κρουασάν και το φλυτζάνι καφέ που προτιμούσε η ηθοποιός ενώ στεκόταν έξω από το κοσμηματοπωλείο Tiffany’s και χάζευε τη βιτρίνα στην ταινία «Breakfast at Tiffany’s» στην οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ως Χόλυ Γκολάιτλι.

Το πιάτο στο γερμανικό καφέ περιλαμβάνει σολομό, μπαγκέτα και βραστό αυγό με χαβιάρι.

Πολλά από τα πιάτα πρωινού είναι πολύ πλούσια και μπορούν να αντικαταστήσουν γεύμα, όπως για παράδειγμα, το πιάτο «Ομάρ Σαρίφ». Πίσω από το όνομα του διάσημου ηθοποιού, ο οποίος είναι γνωστός για τη συμμετοχή του στην ταινία «Λόρενς της Αραβίας», κρύβονται χουρμάδες τυλιγμένοι με μπέικον και ψημένο κατσικίσιο τυρί με μέλι σε σαλάτα και επίσης ψωμί και γιαούρτι με φρούτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ