today-is-a-good-day
21.1 C
Athens

Θάνατος – μυστήριο 25χρονου στου Φιλοππάπου

Το μυστήριο του θανάτου ενός 25χρονου Έλληνα που βρισκόταν στον λόφο του Φιλοππάπου μαζί με την 23χρονη Πορτογαλέζα φίλη του, ο οποίος σκοτώθηκε πέφτοντας στο κενό, μετά από επίθεση που δέχθηκε από τρία άτομα.

Με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, χθες στις 22:50 και ενώ ο 25χρονος και η 23χρονη φίλη του βρίσκονταν στον λόφο Φιλοππάπου, δέχτηκαν επίθεση από τρία άτομα, τα οποία με αιχμηρό αντικείμενο τους αφαίρεσαν χρήματα και κινητά.

Ο 25χρονος φέρεται να αντέδρασε και συνεπλάκη μαζί τους με αποτέλεσμα να πέσει από τα βράχια στο κενό. Ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί, εάν παραπάτησε και βρέθηκε στο κενό ή αν τον έσπρωξαν οι δράστες.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε τον νεαρό άντρα, ο οποίος είχε σημάδια κατά στο σώμα του, τόσο από το αιχμηρό αντικείμενο των δραστών, όσο και τραύματα από την πτώση. Ο 25χρονος έχασε την ζωή του κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Η 23χρονη φίλη του, που είναι σε κατάσταση σοκ, έχει περιγράψει ότι δέχτηκαν επίθεση και ότι ο νεαρός έπεσε από τα βράχια, χωρίς ακόμα να έχει γίνει σαφές, εάν παραπάτησε ή αν τον έσπρωξαν οι δράστες.

Για την υπόθεση έχουν γίνει, ήδη, περισσότερες από 10 προσαγωγές.

Μόνο τους τελευταίους 3 μήνες η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών έχει εξαρθρώσει τέσσερις συμμορίες αλλοδαπών που σκορπούσαν τον τρόμο στην περιοχή του Φιλοππάπου και στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, με 20 άτομα Πακιστανικής καταγωγής να είναι ήδη προφυλακισμένα.

Οι συμμορίες αυτές έβαζαν στο στόχαστρο ζευγάρια στα οποία επιτίθονταν σε απόμερα σημεία κρατώντας μαχαίρια ή σπασμένα μπουκάλια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ