today-is-a-good-day
19.1 C
Athens

Η Ferrari Portofino της φαντασίας μας

Η Ferrari Portofino είναι το νέο μοντέλο που κυριαρχεί στην ιδιαίτερη κατηγορία των Super Cars, συνδυάζοντας την απόλυτη απόδοση και ευελιξία, πέρα από το υψηλό επίπεδο οδηγικής απόλαυσης και άνεσης.

Διαθέτει αναδιπλούμενη σκληρή οροφή που το κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Χρειάζεται 14 δευτερόλεπτα για να ανοίξει ή να κλείσει, προσφέροντας άμεσα απόλυτη αίσθηση ελευθερίας στον οδηγό και τον συνοδηγό. Οι επιδόσεις της είναι ιδιαίτερα υψηλές, αν κρίνουμε ότι από την στάση μέχρι και τα πρώτα 200χλμ/ώρα χρειάζεται μόλις 10,8 δευτερόλεπτα, ενώ για τα πρώτα 100χλμ/ώρα χρειάζεται 3,5 δευτερόλεπτα.

Το νέο αυτοκίνητο πήρε το όνομά του από ένα από τα πιο γοητευτικά και πανέμορφα χωριά της Ιταλικής Ριβιέρας. Όμορφο και ιδιαίτερο ήρθε για να συνεχίσει την ποιοτική εξέλιξη της μάρκας, καθώς σχεδιάστηκε για να μπορεί να ανταποκριθεί στις καθημερινές απαιτήσεις, με εσωτερικό που είναι λειτουργικό. Με διαστάσεις αρκετά μεγάλες (μήκος 4586 mm, πλάτος 1938 mm, ύψος 1318 mm), χαρίζει μεγάλη άνεση και αποθηκευτικούς χώρους. Η κατανάλωση καυσίμου σύμφωνα με τις εργοστασιακές μετρήσεις είναι 10,7 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα, ενώ οι εκπομπές ρύπων είναι 245 γραμμάρια CO2 στο χιλιόμετρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ