today-is-a-good-day
22.1 C
Athens

Στήριξη Τζόρνταν στον ΛεΜπρον

Ο Μάικλ Τζόρνταν στέκεται δίπλα στον ΛεΜπρον Τζείμς στην διαμάχη του με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Ο μύθος του ΝΒΑ, πρώην σούπερ σταρ των Σικάγο Μπουλς και νυν ιδιοκτήτης της ομάδας των Σάρλοτ Χόρνετς, δήλωσε την συμπαράστασή του στον 33χρονος Τζέιμς : «Υποστηρίζω  τον ΛεΜπρον Τζέιμς», εξήγησε ο Τζόρνταν, ο οποίος κέρδισε έξι πρωταθλήματα με τους «ταύρους» τη δεκαετία του ’90. «Κάνει σπουδαία δουλειά στην κοινότητά του».

Ευχαριστημένη από το φιλανθρωπικό έργο του Τζέιμς, είναι και η Μελάνια  Τραμπ. «Φαίνεται ότι ο ΛεΜπρον  Τζέιμς εργάζεται για το καλό της νέας γενιάς μας,» είπε η εκπρόσωπός της.

Το ίδρυμα «LeBron James Family« και τα Δημόσια Σχολεία του Εϊκρον στο Οχάιο δημιούργησαν ένα νέο δημοτικό σχολείο για παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο στη γενέτειρα του 33χρονου άσου.

Όπως είναι γνωστό ο Ντόναλντ Τραμπ, είχε κάνει ένα υποτιμητικό σχόλιο για τον Τζέιμς την προηγούμενη μέρα στο Twitter. «Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μόλις έδωσε συνέντευξη στον πιο χαζό άνθρωπο της τηλεόρασης, τον Ντον Λέμον. Έκανε τον ΛεΜπρόν να φαίνεται έξυπνος, κάτι που δεν είναι εύκολο». Παράλληλα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών πήρε στο συγκεκριμένο tweet θέση στη συζήτηση για το ποιος από τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Μάικλ Τζόρνταν είναι καλύτερος παίκτης, καθώς καταλήγει με τη φράση: «Μου αρέσει ο Μάικ!».

Ακόμα και έτσι όμως ο Πρόεδρος των  ΗΠΑ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την εύνοια του Μάικλ Τζόρνταν.

Ο Τζέιμς είχε επανειλημμένα επικρίνει τον πρόεδρο των ΗΠΑ στη συνέντευξη. «Τους τελευταίους μήνες, έχω διαπιστώσει ότι χρησιμοποιεί τον αθλητισμό για να μας χωρίσει», είπε ανάμεσα σε άλλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ